Робота будь-якого ресторану, бару чи кафе неможлива без асортименту алкогольних напоїв. Відвідувачі високо цінують можливість скуштувати якісні коктейлі, які вироблені на території України.
BrandBar: український виробник з двадцятирічним досвідом
Співробітництво з австрійським виробником стало початком діяльності компанії «Брендбар» ще у 2001 році. Сьогодні «Brandbar» — вітчизняний виробник елітних напоїв та сиропів, що мають попит у закладах харчування та сегменті HoReCa. Базова виробнича лінія компанії розташована у місті Суми.
Першою ластівкою було виготовлення абсенту за визнаним рецептом, який створювали на базі альпійської сировини. Назва напою (Абсент Вінсент) присвячена прихильнику цього міцного напою – художнику Ван Гогу.
Абсент та самбука
Перший успіх став натхненням для виробника. Через декілька років були розроблені та запущені у роботу нові виробничі лінії, на яких виготовляли червоний абсент. Смакова гама такого напою виявилася дуже вдалою та завоювала прихильників не тільки в Україні.
У 2005 році асортимент розширився за рахунок нових видів абсенту із вмістом спирту до 70-ти відсотків. Наступним кроком став випуск якісної самбуки.
Сучасний асортимент торговельної марки BrandBar
Готелі, вишукані ресторани та кафе стали постійними клієнтами компанії, оскільки її сучасний асортимент може задовольнити навіть вимогливих замовників елітного алкоголю. У перелік напоїв, які сьогодні пропонує компанія, входить:
- якісна горілка;
- декілька видів абсенту (білого та червоного) за австрійськими рецептами;
- два варіанти самбуки;
- джини;
- настоянки;
- лікери з різними смаками та сиропи для виготовлення коктейлів.
Загалом вітчизняний бренд може запропонувати більше ніж 80 товарних позицій високої якості, яка обумовлена використанням першосортних компонентів для виготовлення напоїв.
Сировина як показник якості
Базовою складовою для багатьох сортів алкоголю є вода. Від її якості залежить смак продукту. На лініях «БрендБар» використовують спеціальні фільтри (вугільні та пісочні). Склад води також корегується за допомогою системі зворотного осмосу. Другим важливим компонентом є зерновий спирт. Його також постачають вітчизняні виробники, які використовують українське зерно вищого сорту. Щоб надати напоям неперевершеного смаку, технологи використовують настої з кори дуба, мед, коріандр та інші прянощі, які доповнюють вишуканий аромат.